CBD Salbe

Efektiviteti i kremrave CBD dhe ointments CBD

Kremrat CBD vijnë në shumë forma dhe mund të përdoren për të zgjidhur probleme të ndryshme të lëkurës. Përfitimi i parë i kremrave CBD është padyshim funksioni i tij hidratues. Ka krem ​​CBD për trupin dhe kremrat CBD për fytyrën. Sipas disa konsumatorëve, këto krem ​​hidratues CBD janë shumë më efektive se disa kremra hidratuese konvencionale. Ata zakonisht përdoren për aplikim të përditshëm, por mund të përdoren gjithashtu për të ndihmuar në shërimin e tatuazheve dhe për të zvogëluar kohën e shërimit. A keni shpesh buza të thata? Ekziston edhe një version CBD lip balm!

Kremrat CBD përdoren gjithashtu për të lehtësuar dhimbjen inflamatore. Ata janë të njohur për pronat e tyre anti-inflamatore dhe përdoren për të eliminuar dhimbjen inflamatore që është shumë e mundimshme në jetën e përditshme. Kremrat CBD përdoren gjithashtu në atletë për të eliminuar dhimbje të muskujve ose dhimbje.

Nëse për djegie, plagë ose pickim insektesh si mushkonja, ju mund të përdorni mëshirë CBD për të lehtësuar dhimbjen tuaj.

Këto krem ​​dhe ointments në CBD janë projektuar tërësisht nga ekstrakt kërp organike dhe të përmbajë përmbajtjen e plotë të CBD për të kapërcyer problemet e lëkurës tuaj, ose thjesht të vazhdojmë përmirësimin e mirëmbajtjes ditore të lëkurës.

1 - 1 von 1 Artikel(n)
Product added to wishlist